pH-metres de laboratori

Venda de PHmetres de laboratori. Els nostres mesuradors de temperatura poden ser de sobretaula i de butxaca. Cada mesurador i els seus elèctrodes són de gran qualitat i garanteixen una perfecta conductivitat de rang. Un aparell indispensable per a analitzadors o testeres de qualsevol rang dins de la indústria química.

pH-metres de laboratori 

Existeixen 25 productes

Venda de PHmetres de laboratori. Els nostres mesuradors de temperatura poden ser de sobretaula i de butxaca. Cada mesurador i els seus elèctrodes són de gran qualitat i garanteixen una perfecta conductivitat de rang. Un aparell indispensable per a analitzadors o testeres de qualsevol rang dins de la indústria química.

Mostrant 1 - 21 de 25

 

Què és un Ph-metre?

Un Ph-metre és un instrument científic que mesura l'activitat dels ions d'hidrògen en solucions a base d'aigua, indicant la seva acidesa o alcalinitat expressada com pH.

El Ph-metre mesura la diferència de potencial elèctric entre un elèctrode de pH i un elèctrode de referència, de manera que el mesurador de pH de vegades s'anomena "mesurador de pH potenciomètric". La diferència de potencial elèctric es relaciona amb l'acidesa o el pH de la solució.

El Ph-metre s'utilitza en moltes aplicacions que van des de l'experimentació de laboratori fins al control de qualitat.

Propietats del Ph-metre

El rang de mesurament del Ph-metre sempre va de 0 a 14.

És important saber que com més petit és el nombre, més alt és el nivell d'acidesa. Per sota de 7 són valors àcids, mentre que per sobre dels 7 són valors bàsics.

Mesurar l'acidesa d'un Ph-metre digital és una forma ràpida i precisa de mesurar. És convenient i senzill llegir el resultat de la pantalla digital.

Com mesurar el PH

Indicador: el paper tornassol canvia de color segons el nivell de pH de la solució. Cada indicador té una sensibilitat a un rang de pH limitat, on canvia de color.

El mesurador de pH electrònic-PH es basa en l'efecte de l'acidesa sobre les propietats elèctriques de la solució. Abans de cada mesurament, es calibra el dispositiu amb tres líquids de calibratge de 4, 7 i 10.

Els elèctrodes es diferencien entre si en la seva closca: vidre, plàstic, prim, perforat, pla. S'han d'esbandir després de cada prova i emmagatzemar-se en un conservant. La vida útil de l'elèctrode és aproximadament d'un a dos anys (fins i tot si no es fa servir).

Què és el PH?

El PH és una mesura del nivell d'acidesa de les solucions. El PH afecta moltes àrees, com la funció cel·lular en el cos, catalitza reaccions químiques, i més.

El rang més comú en aquest índex d'acidesa està entre 0 i 14. L'aigua destil·lada té el seu valor neutre al 7. El pH és un logaritme de la concentració d'ions H + en una solució donada, per tant, el pH de l'aigua és 7 (-log 10-7).

Solució àcida: Si la densitat d'H + és superior a OH-, la substància és àcida; és a dir, la quantitat de pH és menor que 7. Com més baix és el valor, més fort es defineix l'àcid.

Solució bàsica: Si la concentració d'OH és superior a H +, la substància és bàsica, és a dir, un valor de pH superior a 7. I com més gran és el valor, més fort es considera la base.

Solució neutra: Si estan presents quantitats idèntiques d'ions H + i OH-, la substància és neutra, amb un pH de 7. L'aigua refinada està en equilibri amb els seus productes de descomposició: hidròxid (-OH) i hidroni H ) +).

Calibratge del mesurador de pH

El calibratge es realitza mitjançant l'ús de solucions de calibratge (en bous). El calibratge de pH sempre ha de començar amb una solució de calibratge 7.0 ja que aquest és el "punt zero".

El calibratge de pH dual amb un fluid de calibratge de 4.0 o 10.0 (a més de el 7 inicial) proporciona una major precisió de el sistema.

  • Enviament gratuït des de 120€ + IVA
  • Satisfacció garantida al 100%
  • Lliurament en 24 - 72 h (dies laborables)
  • Des de 1998 al vostre servei